palvelut

Tilavaraukset

Stadionin uutta lehdistökeskusta on mahdollista vuokrata kokouskäyttöön. Kontiolahden kunta perii tilasta vuokraa vapaa-aikalautakunnan määrittelemän hinnaston mukaisesti. Tilan varaukset Kontiolahden Urheilijoiden toimiston kautta puh. +358 400 625 640 tai email office@biathlon-kontiolahti.fi

Tilojen käyttösäännöt ja hinnasto (hinnasto viimeisellä sivulla). Tilavarauksen tekijä sitoutuu noudattamaan em. sääntöjä.

Kesäkausi

Kesäaikaan ampumahiihtokeskuksessa on harjoitusmahdollisuudet rullaluistelijoille ja hiihtäjille. Reittivaihtoehtoja on 1-4 kilometriin, helposta vaativiin. Ampumahiihtokeskuksen ympäristössä on kattavat kävely- ja juoksureitit. Reittivaihtoehtoja 1-15 kilometriin. Ammunnan harjoitteluun on käytettävissä 30 ampumapaikkaa pienoiskivääriammuntaan. Ampumahiihtokeskuksessa on mahdollisuus myös Eko-aseammuntaan erikseen sovittaessa.

Kesällä 2017 stadionin maastoihin avattiin 20-väyläinen frisbeegolfrata, lisätiedot Joen Liitokiekon kotisivuilla (rata löytyy nimellä Kontiorannan frisbeegolfrata).

Stadionilla on myös yksi virallinen Kontionpolkujen lähtöpiste. Lisätiedot Kontionpolut-monikäyttöreitistöstä löytyvät Kontiolahden kunnan sivuilta.

Talvikausi

Talven saavuttua käytössä on tykkilumetettu ensilumen 2–34 km latu. Pysyvän lumen tultua hiihtoreittivaihtoehtoja on 3–6 km valaistuja latuja. Valaistus on päällä kello 21:00 saakka, pakkasraja on -20 astetta. Kahvio on avoinna Jäähdytetyn ladun maksullisen kauden aikana päivittäin. Tarkat ajat löytyvät Jäähdytetyn ladun kotisivuilta. Maksullisen kauden ulkopuolella kahvion aukioloista ilmoitetaan erikseen. Alue soveltuu hyvin kaiken ikäisten ulkoilu- ja harrasteympäristöksi.