palvelut

Kesäkausi

Kesäaikaan ampumahiihtokeskuksessa on harjoitusmahdollisuudet rullaluistelijoille ja hiihtäjille. Reittivaihtoehtoja on 1-4 kilometriin, helposta vaativiin. Ampumahiihtokeskuksen ympäristössä on kattavat kävely- ja juoksureitit. Reittivaihtoehtoja 1-15 kilometriin. Ammunnan harjoitteluun on käytettävissä 30 ampumapaikkaa pienoiskivääriammuntaan. Ampumahiihtokeskuksessa on mahdollisuus myös Eko-aseammuntaan erikseen sovittaessa.

Talvikausi

Talven saavuttua käytössä on tykkilumetettu ensilumen 2–34 km latu. Pysyvän lumen tultua hiihtoreittivaihtoehtoja on 3–6 km valaistuja latuja. Valaistus on päällä kello 21:00 saakka, pakkasraja on -20 astetta. Kahvio on avoinna Jäähdytetyn ladun maksullisen kauden aikana päivittäin. Tarkat ajat löytyvät Jäähdytetyn ladun kotisivuilta. Maksullisen kauden ulkopuolella kahvion aukioloista ilmoitetaan erikseen. Alue soveltuu hyvin kaiken ikäisten ulkoilu- ja harrasteympäristöksi.

Kokous ja muut palvelut

Stadionin uutta lehdistökeskusta on mahdollista vuokrata kokouskäyttöön. Kontiolahden kunta perii tilasta vuokraa vapaa-aikalautakunnan määrittelemän hinnaston mukaisesti. Tilan varaukset Kontiolahden Urheilijoiden toimiston kautta puh. (013) 732 403 tai email office@biathlon-kontiolahti.fi

Hinnasto 1.11.2015 alkaen/iso kokoustila (260m2):
– kontiolahtelaiset järjestöt 50 e/käyttökerta/vrk
– muut käyttäjät 80 e/käyttökerta/vrk

 

Kontiolahden Urheilijat järjestää erilaisia liikuntatapahtumia tilaajan toiveiden mukaisesti, edellä mainittujen resurssien puitteissa, tapahtumaan voit myös yhdistella eri lajiyhdistelmiä.

Ota yhteyttä Kontiolahden Urheilijoiden toimistoon puh. (013) 732 403.