ampumahiihto ja hiihto

Ampumahiihto- ja hiihtoharjoitukset

LASTEN HARJOITUKSET, TALVI 2020

  • Lasten hiihto- ja ampparikoulut ovat 7-12 -vuotiaille.
  • Lisätiedot kouluista saat ensimmäisen harjoituskerran yhteydessä.
  • Ennakkotiedustelut: Tiia-Maria Talvitie, tmtalvitie@gmail.com
  • Ilmoittaudu mukaan seuran MyClub-sivun kautta. Vaatii rekisteröitymisen.
  • Kouluihin osallistuminen ei vaadi seuran jäsenmaksun maksamista. Mikäli koulujen jälkeen haluaa jatkaa harrastamista, tällöin tulee suorittaa seuran jäsenmaksu 25 euroa.


KURSSIT, KOULUTUKSET

Ajantasaiset tiedot KontUn järjestämistä ampumahiihto-, rullahiihto-, rulla-ampumahiihto-, hiihto- ym. koulutuksista ja kursseista  löydät myClubista (sekä aikuisten että lasten kurssit ja koulutukset).

Kaikille avoimen tarjonnan näet ilman rekisteröitymistä, mutta ilmoittautuminen tapahtumiin vaatii rekisteröinnin (käyttäjälle ilmainen). Huom. säännöllisesti harjoittelevien treenit ja leirit näkyvät vain rekisteröityneille ja sisään kirjautuneille ryhmien jäsenille.


TAVOITTEELLISET HARJOITUSRYHMÄT

Tällä hetkellä KontUlla on edustusryhmän sekä aikuisurheilijoiden lisäksi kolme säännöllisesti harjoittelevaa junnujen/nuorten treeniryhmää: Junior Biathlon 1, Junior Biathlon 2 sekä Haastaja-ryhmä. Jokainen ryhmä harjoittelee ohjatusti kaksi kertaa viikossa, lisäksi järjestetään testikilpailuita, kuntotestejä sekä leirejä. Ryhmäläisiä myös ohjataan omatoimiseen harjoitteluun ja kannustetaan osallistumaan eri seurojen yhteisille pitkille lenkeille.

Em. ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä.