ampumahiihto ja hiihto

Ampumahiihto- ja hiihtoharjoitukset

LASTEN BIATHLON LEIRIT, KESÄKUU 2018

Kesäkuussa on kaksi biathlon-leiriä tulossa:

  • viikolla 23 (4.–8.6.) vuorossa 7-10-vuotiaiden leiri
  • viikolla 24 (11.–15.6.) puolestaan 11-14-vuotiaiden leiri

Nyt mukaan ilmoittautumaan MyClubin kautta:
https://biathlon-kontiolahti.myclub.fi/flow/events/public

MATALAN KYNNYKSEN AMPUMAHIIHTO

Kontiolahden Urheilijat ry on mukana Matala kynnys harrastaa -toiminnassa. Kevään 2018 matala kynnys -vuorot tammikuusta alkaen. Ajantasaiset tiedot ja ilmoittautumiset Matalan kynnyksen nettisivujen kautta.

Tervetuloa tutustumaan!

KURSSIT, KOULUTUKSET

Maastohiihdon valmennusryhmä 8-12-vuotiaille tammikuun kolmannelta viikolta alkaen, lisätiedot ja ilmoittautumiset myClubissa.

Ajantasaiset tiedot KontUn järjestämistä ampumahiihto-, rullahiihto-, rulla-ampumahiihto-, hiihto- ym. koulutuksista ja kursseista  löydät myClubista (sekä aikuisten että lasten kurssit ja koulutukset).

Kaikille avoimen tarjonnan näet ilman rekisteröitymistä, mutta ilmoittautuminen tapahtumiin vaatii rekisteröinnin (käyttäjälle ilmainen). Huom. säännöllisesti harjoittelevien treenit ja leirit näkyvät vain rekisteröityneille ja sisään kirjautuneille ryhmien jäsenille.

TAVOITTEELLISET HARJOITUSRYHMÄT

Tällä hetkellä KontUlla on edustusryhmän sekä aikuisurheilijoiden lisäksi kolme säännöllisesti harjoittelevaa junnujen/nuorten treeniryhmää: Junior Biathlon 1, Junior Biathlon 2 sekä Haastaja-ryhmä. Jokainen ryhmä harjoittelee ohjatusti kaksi kertaa viikossa, lisäksi järjestetään testikilpailuita, kuntotestejä sekä leirejä. Ryhmäläisiä myös ohjataan omatoimiseen harjoitteluun ja kannustetaan osallistumaan eri seurojen yhteisille pitkille lenkeille.

Em. ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä.