Pihatalkoot & toimitsijoiden grilli-ilta

Haluamme vielä kiittää kaikkia kuluneella kaudella (syys2015/kevät2016) KontUn kisoissa ja muissa tapahtumissa talkoilleita, ja järjestämmekin pienimuotoisen grilli-illan perjantaina 27.5.2016 klo 17-20. Tapahtumapaikkana toimii Kontiolahden ampumahiihtokeskus. Kelin salliessa olemme ulkosalla, mutta myös stadionin sisätilat ovat käytössämme.

Samassa yhteydessä, 27.5.2016 klo 15-17, pidämme pienimuotoiset pihatalkoot. Tarkoituksena on laittaa stadionin piha-alue kesäkuntoon. Vaikket pääsisi pihatalkoisiin, olet silti lämpimästi tervetullut itse grilli-iltaan!

Grilli-iltaa on tarkoitus viettää rennon yhdessäolon merkeissä. Piha-alueella on mahdollista pelata pihapelejä ja lisäksi halukkaat pääsevät kokeilemaan ammuntaa sekä ekoaseilla että ah-kivääreillä. Illan aikana tarjolla myös syötävää.

KontU ei järjestä paikalle erillisiä kuljetuksia, joten kimppakyytejä kannattaa suosia. Iltaa on klo 20 jälkeen mahdollista jatkaa Joensuun keskustassa, missä 60’s palaveri, Kuunari Elina sekä Fobia tarjoavat porukallemme juomat etuhinnoin.

Grilli-iltaan toivomme ennakkoilmoittautumiset sunnuntaihin 22.5. mennessä, jotta osaamme arvioida ruuan määrää. Ilmoittautumiset tiia.boman@gmail.com tai 0400 286 352 / Tiia.

Tervetuloa!