Kontiolahden Urheilijat ry hakee päävalmentajaa ampumahiihtoon vuosille 2019-2022

Odotamme hakijoilta kokemusta lajin käytännön valmennustehtävistä, osaamista ampumahiihdon ammunta- ja fysiikkavalmennuksesta, sekä hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja sekä organisointikykyä. Valmennus- ja liikunta-alan koulutus luetaan eduksi. Mikäli ko. alojen koulutusta ei ole, edellytetään valmentajan ammattitutkinnon tmv. tutkinnon suorittamista työtehtävien lomassa.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen- ja kohtalaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Toimenkuva edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen ja sisältää myös matkustamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden olla mukana suomalaisen huippu-urheiluseuran ja koko ampumahiihdon valmennusjärjestelmän kehitystyössä. Työtehtäviin kuuluu

1. Seuran päävalmentaja. Vastaa seuran urheilijoiden fysiikka- ja ampumavalmennuksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kilpailu- ja leiritoiminnasta.

2. Suomen Olympiakomitean NOV-valmentajana toimiminen Kontiolahden ampumahiihtokeskuksessa. Toimenkuvasta ja työtehtävistä sovitaan yhdessä Olympiakomitean ja Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa.

3. Joensuun Urheiluakatemian vastuuvalmentajana toimiminen.

Työsopimus on määräaikainen aikaisintaan 1.5.2019 lähtien ja on mallia 1 + 2 vuotta. Toimenkuva edellyttää asumista Suomessa. Työpaikkana on ensijaisesti Kontiolahden ampumahiihtokeskus.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostitse tomi-pekka.riihivuori@biathlon-kontiolahti.fi 24.4.2019 mennessä.

Lisätietoja:
Tomi-Pekka Riihivuori:
tomi-pekka.riihivuori@biathlon-kontiolahti.fi
+358 400 128 140