Kulukorvaukset

Kilpailukulujen korvaukset jäsenille

Seura maksaa jäsenten kilpailukuluja seuraavasti (voimassa 1.11.2016 alkaen, muutokset mahdollisia)

 • osanottomaksut kotimaan kilpailuihin, ml. seuran omat kilpailut
 • majoituskorvaukset:
  – arvokisoissa majoitutaan ensisijaisesti seuran varaamaan ryhmämajoitukseen, minkä seura kustantaa kilpailijoiden osalta (välttämättömien majoitusöiden osalta, lisäyöt omakustanteiset)
  – ruokailut ovat omakustanteiset, kuten tähänkin asti. Ruokailut maksetaan paikan päällä, seura ei jatkossa laskuta niitä jälkikäteen
  – mikäli seura tarjoaa yhteismajoitusmahdollisuuden, mutta urheilija päättää majoittua muualla, ei seura osallistu majoituskuluihin*
  – jos ryhmämajoitusta ei varata osallistujamäärän pienuuden vuoksi, korvaa seura omavalintaisesta majoituksesta 30 €/yö/urheilija kuittia vastaan
 • kilometrikorvauksia ei tulevalla kaudella makseta

*edustusurheilijat voivat valita myös muun kuin seuran tarjoaman majoituksen, tällöin korvaus on max. 30 €/yö/urheilija

Kouluttautumis-, kokous- ja vastaavien kulujen korvaukset jäsenille

Mikäli jäsen osallistuu seuran hyväksymään koulutukseen (esim. valmentajakoulutukset, tuomarikoulutukset), seura maksaa kohtuulliset osallistumis- ja matkakustannukset.

Korvattavia kokouksia ovat mm. liittokokoukset, seuraneuvottelupäivät ja muut vastaavat tilaisuudet.

Koulutuksiin ja kokouksiin osallistumisesta ja kulujen korvauksesta on sovittava ennakkoon seuran kanssa, muussa tapauksessa seura ei ole korvausvelvollinen.

Matkalaskupohjan voit ladata tästä. (word) 

Muistathan täyttää kaikki vaaditut tiedot. Henkilötunnus kokonaisuudessaan on pakollinen tieto, 1.11.2016 alkaen emme maksa matkalaskuja, mikäli hetu- tai jokin muu vaadittu tieto puuttuu. Jos käytät jotakin muuta matkalaskupohjaa, huolehdithan, että silti kaikki tarvittavat tiedot tulee täytettyä.

Mikäli täytät matkalaskun tietokoneella eikä sinulla ole skannausmahdollisuutta, voit jättää allekirjoituksen täyttämättä. Muuten pyritään myös allekirjoittamaan matkalaskut.

[lastupdate]