toimitsijat

Toimitsijat – Meillä on mukavaa!

Tervetuloa mukaan iloiseen ja ahkeraan toimitsijoiden joukkoon! Kisojen järjestäminen ei onnistuisi ilman vapaaehtoisten henkilöiden työpanosta. Erilaisia tehtäviä on tarjolla niin sisällä kuin ulkonakin. Eniten kisatapahtumia on marraskuusta maalis-huhtikuuhun, jolloin Kontiolahdella järjestetään useita ampumahiihto- ja maastohiihtokilpailuita.

Ajankohtaiset asiat kauden 2016/2017 sivulta.

Ulkohommista kiinnostuneilla on mahdollisuus perehtyä mm. lähtö- ja maalialueen, ampumapenkan, ratojen tai liikenteenohjauksen tehtäviin. Sisällä puolestaan löytyy tehtävää ainakin ruokahuollossa ja ajanotossa.

Isommissa kisoissa tarvitaan myös mm. reippaita lipunmyyjiä ja infohenkilöitä. Laajassa vapaaehtoisten joukossamme on mukana sekä monien vuosien kokemuksen omaavia konkareita kuin uuden oppimisesta kiinnostuneita nuorikkojakin. Otamme joukkoomme avosylin vastaan niin vanhat kuin nuoret, niin tutut kuin uudetkin innokkaat henkilöt.

Vapaaehtoisasioissa voit ottaa yhteyttä Tiia Bomaniin, tiia.boman@gmail.com / 0400 286 352. Tiian tavoitat myös KontUn toimistolta.