Uusi jäsenrekisteripalvelu käyttöön

KontUn jäsenrekisteri päivitetään MyClub-palveluun – Kaikkien jäsenten tulee rekisteröityä myClubiin!

Kontiolahden Urheilijat ry on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme jatkossa hallinnoi harrastajien läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita. Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi sekä saat jäsenmaksulaskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

Kontiolahden Urheilijoiden myClub-sivulle voit rekisteröityä täältä.  (Klikkaa sivun oikeassa reunassa ”Rekisteröidy uudeksi jäseneksi”) .

MyClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. myClubin käyttäminen on jäsenille maksutonta. Mikäli rekisteröitymisen kanssa on ongelmia, otathan yhteyttä niin autamme asiassa. Tarvittaessa toimiston väki rekisteröi sinut jäseneksi, mutta ensisijaisesti jokainen hoitaa itse rekisteröitymisen.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä:

Tomi-Pekka Riihivuori, nuoriso(at)biathlon-kontiolahti.fi

 

Ystävällisin terveisin,

Kontiolahden Urheilijat ry / toimisto