Uusi seuravaatetilaus – suunnistus- ja hiihtolajit!

Viimeinen sovituspäivä 24.2.2016.

Saimme Trimtexiltä jälleen KontUn seuravaatteita sovitukseen. Sovitettavana on ampumahiihtoon kisa-asu (Biathlon-malli, gripeillä), lämmittelyasun takki ja housut (Element Plus -malli) sekä suunnistusvaatteista Speed O t-paita ja Extreme-mallin pitkät trikoot. Lämmittelyasuun kuuluu myös liivi, mutta sitä ei tällä kertaa ole sovitettavana. Liiviä on mahdollista myös tilata; mitoituksen pitäisi olla yhtenevä takin mitoituksen kanssa. Sovituskoot ovat: Biathlon-kisa-asu S, M, L; miesten ja naisten mallit. Lisäksi 150 cm koko tulee sovitukseen, mutta saamme sen ah-stadionille todennäköisestä vasta tiistaina 16.2. Element Plus -lämmittelyasu 150 cm, S, M, L; miesten ja naisten mallit. Suunnistusvaatteet koot 150 cm, S, M ja L. t-paidassa miesten ja naisten mallit, trikoissa unisex malli. XL-koko suunnistusvaatteista saadaan sovitukseen todennäköisesti tiistaina 16.2. Biathlon-kisa-asussa on sama mitoitus kuin Vision maastohiihtoasussa, joten jos joku haluaa tilata maastohiihtoasun, voi sen sovittaa Biathlon-mallilla. Asuilla ei ole muuta eroa kuin se, että Biathlon-mallissa on gripit ja Vision-mallissa ei; Vision-malli on tästä johtuen muutaman euron halvempi. Suunnistusvaatteissakin mitoituksen pitäisi olla sama mallista riippumatta, minkä vuoksi sovituksessa ei ole enempää malleja.

Vaatteet ovat sovitettavina ah-stadionilla toimiston aukioloaikoina (ma-to 9-15, pe 9-14) sekä aina treenien aikana. Asut löytyvät samasta paikasta kuin viimeksi, eli kahvion perältä syvennyksestä. Vaatteet roikkuvat henkareissa, ja pääsääntöisesti saman mallin+koon housut ja takki ovat samassa hengarissa. Pidättehän vaatteet järjestyksessä niitä sovitellessanne, kiitos!

Hinnastot ja tilauslista löytyvät vaatteiden luota. Huomioittehan, että kaikissa vaatteissa minimitoimitusmäärä on 5 kpl / tuote. Esim. Biathlon-kisapaitoja on tilaukseen saatava vähintään 5 kpl, että tuotteet toimitetaan; sama koskee kaikkia muitakin vaatekappaleita. Emme siis valitettavasti pysty takaamaan, että kaikkia malleja saadaan tilattua.

** Vaatteiden sovitus on mahdollista keskiviikkoon 24.2.2016 asti. Torstaina 25.2.2016 tilaus laitetaan eteenpäin. **

Huom.! Toimitusaika on Trimtexiltä todennäköisesti noin 4-5 viikkoa, joten hiihtoasuista ei juurikaan ole iloa tämän kevättalven kisoja ajatellen. Näin ollen etenkin nuorille seuran jäsenille vaatteita valitessa kannattaa miettiä kokovalintoja niin, että ehkä ottaa sen hieman reilumman koon joka sopisi sitten vielä ensi kaudellakin päälle. Mutta jokainen tekee tilauksen oman harkintansa mukaan. Mikäli vaatteista on kysyttävää, otathan yhteyttä KontUn toimistoon esim. sähköpostilla office@biathlon-kontiolahti.fi tai puhelimitse 0400 286 352 / KontU, Tiia